Konyha szonáta

Ez a blog egy önvallomás. Vallomás magamról, a konyhámon keresztül… Szonátákra bontva…

Szonáta az étkekről amiket szeretek, azokról akiknek főzök, amiket Ők szeretnek, a saját szimfóniám részecskéiről:)

Az vagy, amit megeszel… – tartja a mondás. Az is Te vagy, amit és ahogy megfőzöl… – mondom én.

Pici gyerekkorom óta a konyhában sürgölődök. Sosem tanultam, csak figyeltem. Volt egy falusi és egy városi nagymamám, volt sok-sok utazásom… Itt idővel minden megjelenik. Imádott nagyanyáim receptjei épp úgy helyet kapnak majd, mint a nagy csavargások során ízlelt és megtanult vagy csak éppen leutánozni próbált ételek… Beszélgetések, életérzések, melyek ízekben jelennek meg.

“Adj lehetőséget a dolgoknak, hogy megtörténjenek! Adj lehetőséget a sikernek, hogy bekövetkezzék! Lehetetlen megnyerni a versenyt, ha nincs bátorságod odaállni a rajthoz, lehetetlen bármiben is győznöd, ha nincs bátorságod harcolni. Nincs tragikusabb, mint az olyan ember élete, aki megálmodott valamit, de aki állandóan csak vágyakozik, reménykedik, és sosem ad lehetőséget az álmának, hogy megvalósuljon. Egy pislogó álmot dajkál, de nem tesz semmit, hogy a parázs lángra lobbanjon.” -Richard M. DeVos

Az oldalon kizárólag olyan receptek jelennek meg, melyeket én készítettem el, a fotók is saját készítésűek (ezért néha hol ilyenek, hol olyanok:))
A receptek esetében, ha van olyan recept, amely az inspirációt adta igyekszem feltüntetni, minden további egyezés kizárólag a véletlen, vagy a hasonló gondolkodás eredménye lehet:)
Bármi megtetszik az oldalon, viheted, de kérlek jelöld meg a forrást!

Ha kérdésed, kérésed van felém, bátran keress meg, szívesen segítek:

sasoinfo@gmail.com

Pin It

Vélemény, hozzászólás?