Általános szerződési feltételek

Hatályos: 2020. 04.20

Általános információk

Jelen dokumentum az Infoindex Kft által üzemeltetett Tepszi Ételbárból történő rendelés, valamint webáruházában történő vásárlás feltételeit tartalmazza. Ön a weboldal használatával, valamint megrendelése leadásával az alábbi szerződést fogadja el, ezért a weboldal böngészése- és használata előtt kérjük, ezen dokumentum figyelmes elolvasását!
Név: Infoindex Kft.
Székhely: 1185 Budapest, Versec u. 27.
Telephely: 1195 Budapest, Üllői út 277/9. – Tepszi Ételbár
Cégjegyzékszám: Cg.:13-09-097660
A bejegyző bíróság megnevezése: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 13209216-2-43
Telefonszám: 0620/3571921 E-mail: tepszietelbar@gmail.com

A megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Jelen weboldal frissen készült glutén- és tejmentes ételeket, valamint gluténmentes pékárut, alapanyagot forgalmaz.
Az egyes termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek, nem minden terméknél használ a weboldal fényképeket.
A termékek jelen weboldalon keresztül kizárólag házhozszállításra rendelhetők. A megrendelő felületen az egyes ételek neveinél feltüntetett árak bruttó árak, melyek a hatályos áfát, valamint a csomagolás és házhozszállítás díját is tartalmazzák.
KISZÁLLÍTÁSUNK elérhető a X. kerület, Újhegyi lakótelep és környéke, XIX. és XVIII. és XX. kerületben, szűkített kínálattal, mely naponta változó és állandó ételeket is tartalmazz.

Regisztráció

A felület használata – rendelés, kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció csupán néhány percet vesz igénybe, közösségi platformok segítségével. Ügyeljen az adatok pontosságára, szállítási cím részletes megadására, hogy a kiszállítás vagy az esetleges kapcsolatfelvétel zökkenőmentesen történhessen.
A regisztrációja nem veszti érvényét, akkor sem, ha huzamosabb ideig nem lép be vele a rendszerbe.

Rendelés

  1. Rendelését bármikor leadhatja a rendelési felületen, figyelembe véve a rendelési határidőket. (Másnapra történő rendelés legkésőbb a kiszállítás napját megelőző nap 19.00-ig adható le!) A telefonon leadott megrendelések és módosítások helyességért nem tudunk felelősséget vállalni.
  2. A rendeléshez regisztráció szükséges. A regisztráció során kérjük, adja meg elérhetőségi adatait és a szállítási címet, valamint megjegyzésbe írjon le minden olyan információt, ami a futár munkáját, az Ön pontos megtalálását segíti.
  3. Rendelés menete: Bejelentkezés után válassza ki a megrendelni kívánt ételt, annak adag számát, majd helyezze a „szatyorba”, a „tovább” gombbal eljut az adatok megadásáig, ahol a kiszállítási címét akár változtatni is tudja. Ellenőrizze rendelését, hiszen innen még vissza tud térni a „pulthoz”, ahol módosíthatja a rendelés. A rendelés elküldésével véglegesíti rendelését.
  4. Kétféle fizetési mód közül választhat, készpénzes fizetés kiszállításkor vagy számlánk alapján utalással. Kizárólag azon mód tudjuk fizetését feldolgozni, amit a rendelésben megjelölt!
  5. A rendelés elküldése fizetési kötelezettséggel jár.
  6. Minimális rendelési érték: 1.350,- HUF, ezt az összeget szolgáltató bármikor egyoldalúan változtathatja.

Kiszállítás

Ételeinket frissen készítve, melegen szállítjuk, így azok azonnali fogyasztásra alkalmasak!
Kiszállításunk a címlista alapján 11.00 – 14.00 között történik.

Garancia

Ételeinket frissen készítve, melegen szállítjuk, így azok azonnali fogyasztásra alkalmasak!
Az ételekkel kapcsolatos bármilyen problémával kapcsolatban a tepszietelbar@gmail.com vagy a 0620/3571921 telefonszámon veheti fel velünk a kapcsolatot.

Elállási jog

A megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát az Infoindex Kft -től megrendelt ételek esetében a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29.§-a (1) d) és e) pontjai alapján:
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti elállási és felmondási jogát
d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

Az adatbeviteli hibák javítása – Felelősség a megadott adatok valóságáért

Önnek a megrendelés során a megrendelés véglegesítése előtt folyamatosan lehetősége van az Ön által bevitt adatok módosítására (a böngészőben a vissza gombra kattintva az előző oldal nyílik meg, így akkor is javíthatóak a bevitt adatok, ha Ön már a következő oldalra lépett). Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön felelőssége, hogy az Ön által megadott adatok pontosan kerüljenek bevitelre, hiszen az Ön által megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Ön a megrendelésével tudomásul veszi, hogy az Eladó jogosult az Ön hibás adatbeviteléből, a pontatlanul megadott adatokból eredő minden kárát és költségét Önre hárítani. Az Eladó a pontatlan adatbevitel alapján történő teljesítésért felelősségét kizárja. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége a visszaigazolás kézbesítésének hiányát eredményezheti és meggátolhatja a szerződés létrejöttét.

Eljárás hibás ár esetén

Előfordulhat, hogy – pl. technikai hiba miatt – hibás ár szerepel a honlapon. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.

Egyéb rendelkezések

Az ár változtatás jogát fenntartjuk!
Fenntartjuk a jogot a rendelés indoklás nélküli elutasítására!
Az oldal tartalmában, illetve működésében megjelenő hibák miatt felelősséget nem vállalunk!
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
Pin It