Bemutatkozás

Sziasztok, Sass Erika, Sasó vagyok, gyakorló táplálékallergiásként igyekszem megmutatni, hogy nem kell kétségbeesni, még ha elsőre rémisztőnek tűnik is a tiltások hada. Gasztrocoachként segítek feltárni az ételekhez fűződő viszonyodat, míg diétás szakácsként, bevezetlek a számodra legmegfelelőbb diéta rejtelmeibe.
Ez a blog 2013. augusztusban született meg, mert arra gondoltam megosztom azokat az ételeket és a hozzájuk tartozó gondolatokat, amik a konyhámból kikerülnek. Akkor ezt írtam bemutatkozásként:
“Pici gyerekkorom óta a konyhában sürgölődök. Sosem tanultam, csak figyeltem. Volt egy falusi és egy városi nagymamám, volt sok-sok utazásom… Itt idővel minden megjelenik. Imádott nagyanyáim receptjei épp úgy helyet kapnak majd, mint a nagy csavargások során ízlelt és megtanult vagy csak éppen leutánozni próbált ételek… Beszélgetések, életérzések, melyek ízekben jelennek meg.”
Azóta sok víz lefolyt a Dunán, én gasztrocoach, majd szakács, diétás szakács lettem, sokat főztem és sokat tapasztaltam… Igyekszem átadni mindent, igyekszem segíteni diétázóknak, ételallergiásoknak minőségi ételek készítésében megalkuvások nélkül.

“Adj lehetőséget a dolgoknak, hogy megtörténjenek! Adj lehetőséget a sikernek, hogy bekövetkezzék! Lehetetlen megnyerni a versenyt, ha nincs bátorságod odaállni a rajthoz, lehetetlen bármiben is győznöd, ha nincs bátorságod harcolni. Nincs tragikusabb, mint az olyan ember élete, aki megálmodott valamit, de aki állandóan csak vágyakozik, reménykedik, és sosem ad lehetőséget az álmának, hogy megvalósuljon. Egy pislogó álmot dajkál, de nem tesz semmit, hogy a parázs lángra lobbanjon.” -Richard M. DeVos

Az oldalon kizárólag olyan receptek jelennek meg, melyeket én készítettem el, a fotók is saját készítésűek (ezért néha hol ilyenek, hol olyanok 🙂 )
A receptek esetében, ha van olyan recept, amely az inspirációt adta igyekszem feltüntetni, minden további egyezés kizárólag a véletlen, vagy a hasonló gondolkodás eredménye lehet 🙂
Bármi megtetszik az oldalon, viheted, de kérlek jelöld meg a forrást!

Ha kérdésed, kérésed van felém, bátran keress meg, szívesen segítek:

sasoinfo@gmail.com

Pin It

Vélemény, hozzászólás?