Hogy készül nálatok a LECSÓ? Elmondod? :)

Hogy készül nálatok a LECSÓ?

Ahány ház, annyi szokás! Sőt, szerintem, még plusz 1-2 :) A lecsó is azon ételek közé tartozik, amit szinte mindenki másként készít. Te hogy készíted a lecsót? Meséld el, fotózd le és nyerj! Játékra invitállak, induljon a nagy lecsó teszt :)

Van aki már télire is elrakta, van aki (mint én), még tobzódik a friss ízekben és még csak készülődik a befőzéshez… Van aki csak a frisset szereti, van aki fagyasztja, van aki tojással eszi, van aki rizzsel… Készül édes paprikából, készül csípősből, a bátrak csak bogyiszlóiból készítik… A lehetőségek tárháza végtelen +1 :)

Arra gondoltam, készítsünk egy nagy lecsó tesztet. Írd meg TE hogyan készíted a lecsót, fotózd le a végeredményt, küldd el nekem a

sasoinfo kukac gmail pont com címre
2016. szeptember 25-ig

és NYERJ!

Igen, arra is gondoltam, hogy kedvcsinálónak nyereményeket is felajánlok. Nem nagy dolgokat, nincs szponzor, a nyereményeket tőlem kapjátok, de kedves, hasznos konyhai dolgokat fogok kiosztani a nyerteseknek. A jelentkezők számától függően akár több kategóriában is lesznek nyertesek és hogy ne csak az én szubjektív álláspontom érvényesüljön, P. azaz Boros István mesterszakács lesz a zsűri objektív álláspontot képviselő tagja :)

Hogy készül nálatok a LECSÓ?Nálunk mindenki szereti, de itt is mindenki másképp készíti :) Még az eb gyerekek is imádják az alapanyagokat :)

Hogy készül nálatok a LECSÓ?Játékra fel, várom a jobbnál jobb lecsó recepteket, ahogy Jamie várja, hogy végre befejezzem a fotózást, egy kis paradicsom csemegézés reményében :)

Pin It

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!