Az ide évben 15. alkalommal került megrendezésre az ország egyik legszínvonalasabb gasztronómiai versenye, a Farsang Kupa. Több kategóriában 171 versenyző mérte össze tudását.
Kevés szóval, sok képpel jellemezhető beszámolóm következik 🙂
A verseny idén új helyszínre költözött, Tatán az új Városi Sportcsarnokban került sor a versenyre.
A versenyen szakács csapat először vett részt a Baranya Regional Culinary team képviselte ezt a kategóriát
Szakács és szakács tanuló kategóriában ismét nagyon erős mezőny versenyzett
Ahogy a cukrászok, cukrász tanulók is rengeteg szép munkát hoztak, mind díszmunka, mind artisztika, cukorvirág, karamell kategóriákban
Pékek és péktanulók is lenyűgözték a közönséget
Az idén is volt személyes apropója részvételünknek, P. idén is szakács artisztika kategóriában és szakács artisztika élőmunka versenyszámban indult. Két szépen csillogó bronz érem az ide eredmény
Legnagyobb sajnálatomra a pincér/felszolgáló tanulók versenymunkáit, a gyönyörűen terített asztalokat idén nem sikerült lefotóznom, a technika közbeszólt…
Minden versenyzőnek hatalmas gratuláció a hihetetlenül szép munkákért, a kitartásért, a rengeteg beletett energiáért és időért. Külön gratulálok ezúton is, Pásztor Imrének, aki a szakács artisztikában ezüst érmet ért el munkájával!