Egy kis rágcsálni való, kávéhoz, teához, vagy csak úgy… Nekünk nagyon bevált, már a sokadik adag sült most szilveszterre…
A receptet egy Facebook csoportban olvastam, oda Rita hozta, aki mindig nagyon finomakat készít, így garancia volt a sütire 🙂
Hozzávalók: 25 dkg puha Rama,10 dkg porcukor, 1 cs vaníliás cukor, 25 dkg liszt, 10 dkg pudingpor, vaníliás, vagy csokoládés
Én ezen annyit változtattam most, hogy a mennyiséget megfeleztem és 5 dkg csokoládés, valamint 5 dkg karamellás pudingporból készült. Így szinte bármilyen ízlésnek megfelelő keksz süthető.
Az anyagokból tésztát gyúrunk. Golyókat formázunk, villával megnyomkodjuk a tetejét és 180 fokos sütőben megsütjük. Világos színű maradjon a vaníliás tészta, ez nekem kb. 15 perc sütést jelentett. Utána fém dobozba tettem és ha nem ennénk meg mindig, akkor jó sokáig elállna 🙂
Ha szereted a kekszet, mindenképpen kipróbálásra érdemes süti!