Anyák napi játék

Anyák napi játék

Anyák napjára mindannyian készülünk valamivel. Szerintem az egyik legszebb meglepetés, ha valami olyannal készülünk, amit saját magunk készítettünk…Miért ne lehetne ez valami finom süti vagy akár egy szép vagy kedves torta szeretett Édesanyánknak…

Én szokásomhoz híven ezen a napon (is), saját készítésű finomságokkal kényeztetem Édsanyát, arra szeretnék buzdítani mindenkit, hogy készítsen meglepetést anyák napjára!

Édsanya és énSüss valami finomat, fotózd le és a recepttel együtt küldd el nekem! Csokorba gyűjtve közkinccsé teszem, ötleteket adva mindenkinek akár jövőre, akár csak egy kiválasztott “anyák napjára”, hiszen nem kell ahhoz ünnep nap, hogy Anyáinkat kényeztessük.

Tavaly én ezzel a szépnek nem mondható (ezért is írtam, lehet a torta kedves is), de nagyon sikeres túró tortával köszöntöttem Édsanyát:

epres túrótortaTehát a játék:

Süss valamit finomat, fotózd le és 2014. május 10-ig küldd el nekem az info@eletinfo.hu e-mail címre vagy tedd közzé a blog Facebook oldalán: www.facebook.com/SutokFozok
1. Ha van blogod egy fotót és egy a bejegyzésedre mutató linket kérek2. Ha nincs blogod, egy fotót, a receptet és a bejegyzésben az engedélyeddel szereplő neved küldd kérlek.

Az örömteli pillanatokon kívül, amit a sütéssel szerzel magadnak és szerettednek egy sorsoláson is részt veszel, ahol megnyerhetsz egy vegyszermentes mosogatásra alkalmas bambusz kendőt:

bambuszmosogatokendohogy, egyszerű és könnyű legyen a mosogatás a nagy sütés-főzések után. Valamint mellé egy kis meglepetés csomagot, aminek a tartalma egyelőre titok 🙂

Jó sütögetést és nagyon szép Anyák Napját mindenkinek! 🙂

Szeretettel, Édsanya és én

Édsanya és én

 

 

Pin It

Vélemény, hozzászólás?