Ropogós falatkák Húsvét reggelre és vendégvárónak

paleobites snack

Csomagot hozott a postás, egy nagyon kedves invitálás érkezett, hogy kóstoljak és véleményezzek néhány terméket, valamint másikakat pedig próbáljak ki. A kóstolásnak nagyon gyorsan eleget tettünk, mert nagyon finom keksz lapult a dobozban 🙂

A Paleo Bites termékcsaládról van szó, melynek keksze volt az első amit megkóstoltunk. Túlzás nélkül mondom, hogy nagyon finom! Először kicsit tartottam tőle, hogy kókuszos íz fog itt is dominálni, mint sok más terméknél, de nem! Épp csak annyira kókuszos, hogy például a csokis kekszet kicsit izgalmasabbá teszi. Mindképp kóstoljátok meg 🙂

A következő kóstolásra már Húsvétkor került sor, reggelire készítettem a lapkenyér segítségével reggelit, ami az előző esti nagy vacsora után kifejezetten kellemessé tette a reggelinket. Ropogós, jó ízű, de nem tolakodó, kifejezetten alkalmas szendvicsalapnak.

paleobites reggeliAlapkenyérre medvehagymát csíkoztam, erre vékony sonkaszelet és lágytojás került, pici koktél paradicsommal.

Vendégváró falatkaként kóstoltuk a paleo Snack terméket, ami hasonló a lapkenyérhez, talán picit ízesebb, de ez is sokoldalúan felhasználható. A kis kockák adták magukat, hogy falatkákat készítsek belőle, azt hiszem jól választottam feltétet is hozzá, osztatlan sikert aratott.

paleobites snackFrissen reszelt tormát házi majonézzel kevertem ki, ez vékony medvehagyma csíkokba töltöttem és feltekertem. Erre halmoztam egy-egy darabka füstölt lazacot és egy-egy negyed koktél paradicsomot.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek (nem csak paleozóknak!) mindkét terméket mert önmagukban rágcsálni valónak, de szendvicsalapnak vagy mártogatósokhoz is kiváló termék!

paleobites lapkenyérpaleobites snack

Pin It

Vélemény, hozzászólás?